Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På Spåret Premiär ikväll – se mig i tv!

Lästid: 1 min

Gillar ni programmet På Spåret på SVT1.
Ikväll är det premiär OCH ni kan hitta mig sitta i publiken ^_^

Den här säsongen har de placerat en läktare vid musikbandet, lite av de sämsta platserna…faktiskt. Å där satt jag med mina två På Spåret-tokiga vänner…och andra också då. Vet inte hur många kilo jag har gått upp i tv-rutan. Får se sen imorgon på repris hehe.

Nästa fredag är jag och mina vänner också med i publiken men fick vi flytta på oss å då satt vi i alla fall på bättre platser så att vi såg alla deltagare och andra framifrån.

image

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “På Spåret Premiär ikväll – se mig i tv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge