Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På Sagoängen i Halmstad

Lästid: 1 min

Sagoängen på Galgberget i Halmstad, en rolig plats i skogen för hela familjen. Jag har bott i Halmstad i närmare 3 år och har aldrig varit uppe på berget och promenerat.

Igår tog vi med lite picknick och grillade korv där. Tilda och Hannes fick träffas igen och de lekte faktisk bra på lekplatsen. Vi hälsade även på Hannes farmor som bor i Utsikstornet på Galgberget! Rätt häftigt att bo i ett torn! Tilda vågade gå hela vägen upp och tittade på utsikten över Halmstads stan. 

Bilder kommer på löpande band 🙂

I utsiktstornet bor Hannes farmor Lena Karlsdotter som är konstnär.

Sista delen av tornet upp till toppen är spiraltrappor. Det var bäst att vara på sin vakt och gå efter barnet. Annars kan man falla genom räcket! Tilda var inte alls rädd för höjder!

Utsikt över Halmstads stad.

Bra utflyktsmål!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “På Sagoängen i Halmstad

  1. Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ skriver:

    Vacker det ser ut att vara :). Det finns ett Galgberget här där jag bor också 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge