Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På premiär: Ola Salo – It takes a fool to remain sane, på Rondo

På premiär: Ola Salo – It takes a fool to remain sane, på Rondo
Lästid: 2 min

Vilken premiärshow i torsdag! Jag har tagit närmare 500 bilder och 50 videos så det tog tid att gå igenom. Det mesta som är bra ligger redan på min Instagram och under highlights som story. Så har du Instagram kikar gärna in där om du vill se en del av showen. Men en show måste upplevas på plats och helt ärligt säger jag inte detta bara för att det var gratis, ja gratis…inget att funderar över här. Det får jag tacka Sandra för som frågade om jag ville med.

På bilder nedan har vi Desirée, Emelie, Sandra, Theodora och hennes syster.
(Fun fact: Theodora har leksaksbutiken Kurragömma i Borås och var med i tv-programmet Ensamma söker, vet ej om hon fortfarande söker hahahah…

Vi var ett gäng partyglada tjejer som lekte paparazzi utanför Rondo och väntade på att få se på vilka kändisar som skulle dyka upp. Jag kan inte namn på alla men Glenn Hysén med sambo och hans exfru men hon kom inte tillsammans, Lotta Engberg, Ace of base Jenny, Idol-Sebastian som vann 2018 kom med sina pappa, Peter Wahlbeck var med och Idol Mariette med fler… ah jo ICA-Stig var den första vid såg, Thomas Ravelli och Michael Bindefeldt var också där. Och såklart gamla The Ark gänget!

Ola Salos Rock show med Henrik Schyfferts i regi. Det var en blandning av humor och massor med The Arks låtar. Ola Salo i sitt esse med färgsprakande ljusshow och paljetter i mängder. Jag kände mig i alla fall att jag hamnade rätt haha, jag och min skinnliknande tights och paljettjacka.

Så nu bildbomb!

Det var verkligen en kul kväll. Gå se showen så kommer du garanterad vara i partyhumör. Showen är på ca 2timmar vilket är lagom. Vill man äta så är det före showen för maten serveras inte mer showen är igång.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “På premiär: Ola Salo – It takes a fool to remain sane, på Rondo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge