Vilken premiärshow i torsdag! Jag har tagit närmare 500 bilder och 50 videos så det tog tid att gå igenom. Det mesta som är bra ligger redan på min Instagram och under highlights som story. Så har du Instagram kikar gärna in där om du vill se en del av showen. Men en show måste upplevas på plats och helt ärligt säger jag inte detta bara för att det var gratis, ja gratis…inget att funderar över här. Det får jag tacka Sandra för som frågade om jag ville med.

På bilder nedan har vi Desirée, Emelie, Sandra, Theodora och hennes syster.
(Fun fact: Theodora har leksaksbutiken Kurragömma i Borås och var med i tv-programmet Ensamma söker, vet ej om hon fortfarande söker hahahah…

Vi var ett gäng partyglada tjejer som lekte paparazzi utanför Rondo och väntade på att få se på vilka kändisar som skulle dyka upp. Jag kan inte namn på alla men Glenn Hysén med sambo och hans exfru men hon kom inte tillsammans, Lotta Engberg, Ace of base Jenny, Idol-Sebastian som vann 2018 kom med sina pappa, Peter Wahlbeck var med och Idol Mariette med fler… ah jo ICA-Stig var den första vid såg, Thomas Ravelli och Michael Bindefeldt var också där. Och såklart gamla The Ark gänget!

Ola Salos Rock show med Henrik Schyfferts i regi. Det var en blandning av humor och massor med The Arks låtar. Ola Salo i sitt esse med färgsprakande ljusshow och paljetter i mängder. Jag kände mig i alla fall att jag hamnade rätt haha, jag och min skinnliknande tights och paljettjacka.

Så nu bildbomb!

Det var verkligen en kul kväll. Gå se showen så kommer du garanterad vara i partyhumör. Showen är på ca 2timmar vilket är lagom. Vill man äta så är det före showen för maten serveras inte mer showen är igång.