Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På Naturhistoriska museum

Lästid: 1 min

Det blev ett spontanbesök på Naturhistoriska museum i eftermiddag. Tilda blev jätteglad idag när vi skulle dit och för första gången ville hon gå utan att ha med sin älskade barnvagn! Vi erbjöd även resevagnen Babyzen men hon ville gå och satt längst bak i bussen med pappa. 


Hon ville se på den stor elefanten och valen men hon var jättebesviken över att elefanten inte kunde gå och hajen och valen inte rörde på sig hehe. 


Hon är lite liten för att uppskatta att titta på alla döda uppstoppade djuren.
Framtidens mat? ? Thailändarna ligger före i tiden haha! Inget jag äter men gärna en kall Chang öl ☺️


Den här ostronen verkligen stor! Större än min hand! Nom nom nom!

Vi avslutade med italienska glassar på Gelato da Luca. Jag körde all in med mörk choklad, choklad och nutella. Tilda ville så klart också ha en likadan som min strut och vägrade först dela. Jag offrade mig och hon fick min. Måns valde apelsinchoklad, tiramisu och körsbär. Min strut var MYCKET godare. 48kr för 3 kulor! 

Vi har årskort som kostar 40kr och vi kan besöka alla museum gratis hela året. 

Undrar vad vi ska hitta på imorn 🙂 Vad ska ni hitta på? 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge