Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På Mall of Scandianavia & middag

Lästid: 1 min

Idag var vi bjudna till en middag hos min bästa vän Linda i Reimeholme men innan det tog vi en runda på Mall of Scandinavia som var en stor nyhet för en månad sedan. 

  

Skandinaviens störst varuhus? Nja det är ett skämt! Jag är inte imponerad. Den påminner mycket om Riviera utanför Gdynia i Polen, i alla fall de två planer med butiker. Det var inte heller många nya roliga butiker förutom Disney, Lego och Superdry. Restauranger finns det gott om men någon tydlig foodcourt är det inte. SF bio med IMAX finns men för 250kr är överskattad då bioduken är inte större än en vanlig size har jag fått höra.

Jag vet, jag ska inte jämföra med de enorma varuhusen i Thailand som t ex Siam Paragon.  

 Tilda hittade en favorit dräkt i Disney store 🙂

  Donkin’ Donuts har jag förätit mig på som barn. 

Sedan åkte vi till Linda och åt en god fisk- och räksoppa som vi avslutade med Marcus vitchokladkladdkaka med saffran. 

Trevligt avslut på julhelgen i Stockholm! Imorn åker vi hem till Göteborg och fixar inför Nyår!

 

Bild: Linda D

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge