På Mall of Scandianavia & middag

Lästid: 2 min

Idag var vi bjudna till en middag hos min bästa vän Linda i Reimeholme men innan det tog vi en runda på Mall of Scandinavia som var en stor nyhet för en månad sedan. 

  

Skandinaviens störst varuhus? Nja det är ett skämt! Jag är inte imponerad. Den påminner mycket om Riviera utanför Gdynia i Polen, i alla fall de två planer med butiker. Det var inte heller många nya roliga butiker förutom Disney, Lego och Superdry. Restauranger finns det gott om men någon tydlig foodcourt är det inte. SF bio med IMAX finns men för 250kr är överskattad då bioduken är inte större än en vanlig size har jag fått höra.

Jag vet, jag ska inte jämföra med de enorma varuhusen i Thailand som t ex Siam Paragon.  

 Tilda hittade en favorit dräkt i Disney store 🙂

  Donkin’ Donuts har jag förätit mig på som barn. 

Sedan åkte vi till Linda och åt en god fisk- och räksoppa som vi avslutade med Marcus vitchokladkladdkaka med saffran. 

Trevligt avslut på julhelgen i Stockholm! Imorn åker vi hem till Göteborg och fixar inför Nyår!

 

Bild: Linda D

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge