Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På landet i Södertälje

Lästid: 1 min

I tisdags åkte vi ut till min vän Linda där hennes pojkväns föräldrar har en stuga och spenderade en dag med massa prat, lite bad och god middag. Det var bara 30 min med bil från Tumba å med Google Maps i mobilen så hittade ut till skogen utan problem.

Utsikt över inloppet/kanalen och Mälaren. Altanen/balkongen inte alls barnvänligt.

image

Grillplats med bad å bastu, inte heller barnvänligt men de håller bygga trappor ner…

image

Utsikt från bryggan upp mot stugan som de också håller på bygga ut…

image

Grillade korv med bröd till lunch

image

Det var typ 22 grader i vattnet men jag badade! För 3e gången denna sommar! Rekord!

image

Lite ost, chark och räkor med mousserade vin innan förrätten!

image

Förrätt: Grillade blåmusslor!

image

Som slungades i gremolata…som består av persilja, citron, vitlök och olivolja

image

Till varmrätt var det grillade regnbågslax, fick tyvärr inte med nån bild..

Det var verkligen en bra dag. Det är inte ofta jag träffar mina vänner och jag är glad att Linda har hittat en nya kärlek igen, flyttat ihop och hoppas att kyrkklockorna ringer snart 🙂

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge