Att det ska ta sån tid att fixa ihop en utflykt ibland. Just detta med kryssning har tagit flera dagar men igår köpte jag äntligen en kryssning med Viking Line och kryssar nu med Cinderella! 


Det fartyget har man ju åkt med förr och festat på några gånger. Tycker att det är lite 80-tals i hytterna haha! Kan inte jämföra med MSC i Medelhavet och RCCL till St.Petersburg som vi har gjort för det är helt olika med lyx vs. partybåt typ. Så detta är lagom med 23-tim. 


Hittills så har vi kört in bilen på båten, lämnat grejerna i hytten, kollat in tax-free och bara hängt på deck 9 där man har gjort om konferensdelen till barn och lekavdelningen. Väldigt smart att hålla alla barnen på samma plats och aktiverar dem. Tilda har varit på allting nu som kramade Ville Viking, fixat tatuering, fiskedamm och nu ritar. 


Vi väntar på att äta i buffén kl.20 så detta är lagom för barnen att härja runt i olika lekrum med lego och hoppborg mm. Sedan har de också varsin mugg så de får dricka hur mycket de vill på hela resan. Nu ska vi njuta av resan… och jaga runt barnen yeay 😉