Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På kryssning med M/S Viking Cinderella 

Lästid: 1 min

Att det ska ta sån tid att fixa ihop en utflykt ibland. Just detta med kryssning har tagit flera dagar men igår köpte jag äntligen en kryssning med Viking Line och kryssar nu med Cinderella! 


Det fartyget har man ju åkt med förr och festat på några gånger. Tycker att det är lite 80-tals i hytterna haha! Kan inte jämföra med MSC i Medelhavet och RCCL till St.Petersburg som vi har gjort för det är helt olika med lyx vs. partybåt typ. Så detta är lagom med 23-tim. 


Hittills så har vi kört in bilen på båten, lämnat grejerna i hytten, kollat in tax-free och bara hängt på deck 9 där man har gjort om konferensdelen till barn och lekavdelningen. Väldigt smart att hålla alla barnen på samma plats och aktiverar dem. Tilda har varit på allting nu som kramade Ville Viking, fixat tatuering, fiskedamm och nu ritar. 


Vi väntar på att äta i buffén kl.20 så detta är lagom för barnen att härja runt i olika lekrum med lego och hoppborg mm. Sedan har de också varsin mugg så de får dricka hur mycket de vill på hela resan. Nu ska vi njuta av resan… och jaga runt barnen yeay 😉 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “På kryssning med M/S Viking Cinderella 

  1. Så himla perfekt äventyr med barnen! Gör det någon gång om året 🙂

    1. Visst är det. T trodde att det heter Ville Viking-båten och att vi ska åka varje år nu så att hon kan köra fiskdamm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge