Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Koh Samui: det här med beachfront bungalow

Lästid: 1 min

 wpid-instaweather_org_20140122_112315.jpg

Jo… Vi är på Koh Samui! Vi har varit här i 3 dagar nu. Jag har inte hunnit blogga så mycket när vi var i Chaing Mai förra veckan eftersom vi hade inte så bra tillgång till wifi. MEN nu…nu… Vi har det sååå bra och slapp så jag hinner inte heller blogga plus att Tilda är så aktiv och nyfiken på allt å alla..fullt upp med andra ord. Kolla in vår Instagram vetja!

Nu är kl. 23 och Tilda hade somnat i 30 min och vaknat av dunka dunka musik från beachpartyn å ville krypa ut från sin säng. Vi har fått en beach front bungalow och jag tror att vi blev uppgraderade till större rum och egen strandområde typ. Men vår bungalow ligger jämje restaurangen och på dan gör det inte så mycket med liv och rörelser. Ikväll var det buffékväll med thaidansuppvisning å samtidigt privatfest Som körde igång klubbmusik direkt efter middan kl. 22…suck! Undrar om vi ska byta rum om de ska köra så här fredag och lördag också!? Vill inte vara ilsken men ringde till receptionen utan svar. Hela rummet ekar av basen å jag tror de har höjt volymen. Vi har dvd-spelare i rummet å vi hade med oss lite filmer så nu har Måns kört igång Breaking Bad säsong 2 som vi köpt. Får se hur länge dunka dunka håller på… Det här är en nackdel att bo på en beachfront rum/bungalow… Oönskade beach party!

Utsikten från rummet, far och dotter beachen en förmiddag… Fler bilder kommer 🙂

wpid-IMG-20140122-WA0002.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge