Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På husvisning i Halmstad

Lästid: 1 min

Har du följt mig på Instagram så har du sett att vi åkte till Halmstad i söndags efter eventet och nu är hemma igen. Tilda åkte med farmo till Halmstad i fredags och hon ville stannar längre så hon får komma hem i veckan eller nästa helg.

Bild från tidigare idag när vi åt glass på Ricardo

Men… precis innan vi skulle åka hem så gick vi faktisk och tittade på ett hus

Helt spontant av rent nyfikenhet för det huset har vi alltid sett utifrån och jag tyckte att det såg nice ut med soldäcket och ute-spat haha!

Huset ligger i Söndrum och bara 3 hus nedanför Måns föräldrars hus! Vi varken kollar efter hus eller spanar på något men någon gång måste vi ju flytta från vår lilla 63 kvm trerum bostadsrättslägenhet.

Det huset är riktigt nice utifrån med ute-spa, soldäck, uterum och typ utekök, dock inget garage men många förråd, förvaring och verkstad. Det är mycket gräsplan och det finns en gammal lekstuga.

Fint charmigt hus men har stått ute till salu i 4-5 månader nu och de har sänkt priset till 3,5 milj! Barnen blev vilda och sprang runt och kollade överallt och hittade till olika krypin och började leka.

Aja… det var ett fint hus men det är mycket att göra med ett hus…

Ser mer av huset HÄR!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “På husvisning i Halmstad

    1. Tack! Visst är det ett fint hus men priset och driftkostnaden drar iväg lite. Vi får kolla vidare 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge