Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På fredag får vi veta…

Lästid: 1 min

Om jag har synfel…
Har nu bokat in en tid på Smarteyes hemsida.

När jag gick i 8an eller 9an så fick jag ofta huvudvärk. Mina föräldrar tog mig till optiker och gjorde syntest, det resulterade med att vi kom hem med ett par glasögon till mig. Optikern tyckte att jag hade allvarliga synfel som jag inte förstod för jag klarade ju testet. En sånn test man skulle bara läsa upp med ena öga och titta in i nåt, ja. Mina föräldrar lyssnade väl inte riktig på mig, att det var inget fel på mig, att de jävlarna till optiker lurade oss!

Jag hade glasögon ett mycket kort tag trots det inte var nåt fel på mina ögon. Jag fick huvudvärk och blev illamående. Jag vande mig aldrig vid den. DET VAR JU INGET FEL PÅ MIG!

Men nu… Jag stirrar på skörmar hela dagarna typ. Om inte tv så är det Ipad å Iphone. Ibland alla 3 på samma gång. Det tycker att jag hade skitbra syn och kunde se bra från lång håll men nu får jag anstränga mig lite mer.

Nångång kommer ALLA behöva glasögon och snart fyller jag 36, att jag har klarat mig så länge!

IMG_2040.PNG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge