Om jag har synfel…
Har nu bokat in en tid på Smarteyes hemsida.

När jag gick i 8an eller 9an så fick jag ofta huvudvärk. Mina föräldrar tog mig till optiker och gjorde syntest, det resulterade med att vi kom hem med ett par glasögon till mig. Optikern tyckte att jag hade allvarliga synfel som jag inte förstod för jag klarade ju testet. En sånn test man skulle bara läsa upp med ena öga och titta in i nåt, ja. Mina föräldrar lyssnade väl inte riktig på mig, att det var inget fel på mig, att de jävlarna till optiker lurade oss!

Jag hade glasögon ett mycket kort tag trots det inte var nåt fel på mina ögon. Jag fick huvudvärk och blev illamående. Jag vande mig aldrig vid den. DET VAR JU INGET FEL PÅ MIG!

Men nu… Jag stirrar på skörmar hela dagarna typ. Om inte tv så är det Ipad å Iphone. Ibland alla 3 på samma gång. Det tycker att jag hade skitbra syn och kunde se bra från lång håll men nu får jag anstränga mig lite mer.

Nångång kommer ALLA behöva glasögon och snart fyller jag 36, att jag har klarat mig så länge!

IMG_2040.PNG