Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På fixa-schema

Lästid: 2 min

Lämna Tilda på förskolan. Jippi, nu blir det bara raka vägen på max 10 min med Tilda i vagnen…annars blir det snigelfart på 20 min hehe. Det ligger 2 förskolor i området men vi tyckte inte att de verkar bra. I slutet av 2016 ska det komma 3 nya förskolor i området och en kommer vara typ över gatan här eller jämte. Undrar om det är så vra att ha flrskolan supernära?  

Träffade städgubbarna som ska flyttstäda vår gamla lägenhet. Skönt att vi slipper det. Igår var vi och plockade det sista men nämnade kvar lamporna som vi tar senare ikväll. Den nya ägaren ska få besikta lägenheten tänkte vi. Städfirmen sjrev att de kunde ringa mig 30 min innan de blir klara så att jag kan komma och besikta! Brukar det inte vara att man har 24 tim på sig??? Vem kan bara komma så där plus att de vad om att ändra tiden från kl.8 som de själva ville komma till kl.10, och ingen vet hur lång tid det tar… 

Packa upp mer. Vi flyttade in nästan alla lådor som vi ska ta itu med till Tildas rum så nu ser det ut att vi bo här och inte har flyttkartonger överallt. Yeay! 

Kolla nya inköp. Hallen: Vi har en stor garderob i hallen/kök som vi vill sätta in  hyllplan och lådor för att ha den som ett skafferi.sedan finns det plats för attsätta in en enkel garderob i hallen som vi kan ha ytterkläder mm. Hatthylla gar vi fått med men inte uppsatt och jag är inte förtjust i den. En sittpall får plast också i hallen plus lite krokar och spegel måste vi ha. Badrum: självhäftande krokar har vi fått för toarulle-behållare och för små handdukar, måste leta upp flera. Fixa duschdraperi-stång som vi kan sätta upp nör vi behöver hänga upp kläder på galgar. Och fixa förvaringar till allt möjligt. Walk-in closet: fixa förvaringar! Vår gamla hallspegel står redan där och det blir nog bra att ha en spegel där. Igår stod Tilda och dansade framför den när vi letade upp hennes pyhamas haha 

Det tar ju tid innan allting kommer på plats…. 

  
Grodan fick följa med idag. Som vanligt så ville hon inte till förskolan men när jag sa att mamma blir ledsen så slutade hon gråta och sa “Mamma blir arg på Tilda när Tilda stökig”… Min kloka tjej, hon gör mycket framsteg med att prata. 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “På fixa-schema

 1. Hejsan! Håller dusch draperistång för att hänga upp kläder i? Tänker att de kan bli tungt? Fin blogg!

  1. Hej och tack!
   Duschstången som jag köpte på Rusta var värdelös ovh den gick tillbaka med den och vi köpte en annan på Hornbach. Den håller fortfarande utan att vi behövde skruva i väggen. En maskin per gång funkar och tvätten torkar snabbast inom 4-5 tim men jag brukar låta de häng till nästa morgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge