Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På dop & 1 års kalas

Lästid: 1 min

Idag har vi spenderat med familj och vänner i en kyrka. Vi var på dop. 


Det var Göteborgsmamman Malins lilla Julias dop. Det var familjärt och avslappnad. Vi träffade Malins familj och vänner igen. 


På Smällen!-Emma familjen var också där. (bild Emmas)

De två asså. Ser inte de ut som “just married”?

Tilda och Lucas har inte träffats på flera veckor så de har verkligen lekt med varandra. De sprang runt, höll hand, jagade varandra, skrattade men också blev sura på varandra när Tilda ville ha lite “space” haha. 

Malins mamma hade sångstund med barnen 🙂

Prim var också jätteglad när hon fick komma ner på golvet och kröp runt på sitt roliga sätt. Alla tyckte att hon var så kul och snabb. Jag har filmat så en uppdatering här kommer så småningom 🙂 

För flera fina bilder kan ni kika in hos Malin. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge