Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På bröllop

Lästid: 1 min

Droppar in här och säger hej medan första bröllopstalet med brudens föräldrar går igång.

Måns och jag är på bröllop på Skansens Lejonet i Göteborg. Super kul att äntligen får se hur det ser ut här inne i borgen men framförallt kul för bröllopsparet att äntligen gifter sig efter 10 år som jag och Måns har känt dem. Brudgum är Måns barndoms vän.

Jag undrar om bruden är gravid ? hon smekte ju magen så som en blivande mamma/gravid gör och det gjorde hon vif altaret… MEN jag outade inte nån av dem. De får komma med överraskningen 🙂

Dagens outfit, vad tycks?

Denna klänningen har faktisk min mamma köpt till mig förra året… till min stora fasa först. Den påminde om när jag var barn och såg gamla fina damer och tanter på tv i Thailand hade på sig sånna spetsblus eller klänningar! MEN jag fyller ju 40 i år och spets är aldrig ute i denna trendiga värld eller?

Jag kan säga att jag är den enda med den färgstarka klänningen ikväll på bröllopet 🙂 Och jag fick smakråd av Johanna och vi tänkte faktisk lika med svart skärp/band medan Måns tyckte på skämt att jag hade mormorsbordduk på mig!!! ?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge