Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På bio med Tilda

Lästid: 1 min

Idag var det barnens bio dag. Tilda har varit på bio en gång tidigare med pappa och då såg de Alfons x 3 avsnitt (som även fanns på Netflix som hon har sett flera gånger om och om igen). 


Idag ville Tilda gå på bio med mamma. Alla barnfilmer och knattefilmer var halva priset men inte just den filmen som Tilda och jag skulle se, nämligen “var inte rädd långa farbrorn” med spöket Laban och familjen. SF personalen kunde inte förklara varför just denna film inte blev halva priset. Det kostade i alla fall 40 kr för knattefilmer. 


Tilda satt som förtrollad i 40 min och mumsade en liten popcorn och Smakis apelsin 🙂 Snart kanske hon kan hänga med på långfilmer. Jag ville ju se Hitta Doris och Husdjurens hemligaliv hehe


Vad hittar ni på idag?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge