Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På bio med pappa

Lästid: 1 min

Tilda och pappa var på i bio i stan idag. Det var första gången för Tilda att gå på bio och de såg Alfons Åberg på Biopalatset. Filmen och 40 min lång och kostade 40kr/pers för vuxna och barn. Det var tre filmer de fick se och jag tror Tilda blev jätteglad för hon sa att hon tittade på “stora teven”. Filmerna finns på Netflix men det var en upplevelse för Tilda att gå på bio. 

  

 

Det var säkert 30 pers i salongen och mer mammor med barn än pappor. 

Efter bion gick de till McD och Tilda hade gömt sig i borgen för att bajsa hehe! 

 
Nu har Måns gjort nåt med Tilda som jag inte har gjort 🙂 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “På bio med pappa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge