Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På bättringsvägen 

Lästid: 1 min

Allting har stannat upp. Jag är en zombie…nej mombie!

Så trött på att vårda sjuka barn nu. Sega snor och hosta som vill inte släppa. Stackars lilla Prim men glad är hon, oftast. Dock sover hon länge och ofta men vaknar så fort jag förflyttar mig en meter ifrån henne. Jag kunde inte ens snämyga imorse, dörren var öppen och hah öppnade den liiite lite till och den lät. Jag vände mig om och Prim vaknade och satte sig upp. Superhörsel har hon!

Det blir ibland ingen mat till mig och Prim vill inte heller äta. Jag får amma henne mycket mer och hon vill ha mycket tröst. I natt ville hon inte lägga sig och pratade, ropade och klättrade runt när klockan var ett liksom. Vi fick sova i Tildas rum för att Måns skulle få sova i fred då Prim tyckte att det var superskoj att hoppa på en sovande pappa. 


Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “På bättringsvägen 

  1. Du har kanske provat lök i hett vatten ånga? Eller lite ingefärajuice i något sött för hostans skull? Jag förstår dig, är inne på sjukperiod igen men det verkar bara vara så att mina flickor kan gå till förskolan på måndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge