Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På båten från Varberg till Grenå

På båten från Varberg till Grenå
Lästid: 1 min

Pressresa i samarbete med VisitDjursland med VisitDenmark

Uppe med tuppen och jag studsade upp redan kl.5 när klockan ringde. Tilda vaknade faktisk då men låg kvar medan jag var i badrummet. Klockan 6 ringde alarmet i mobilen och det var dags att åka och Måns körde oss till tåget.

Tänkte att vi skulle resa lätt så vi hade med oss endast kabinväskor… de andra hade med mer packning och hade stora resväskor 😂 Vi åkte från Halmstad så de andra som skulle åka från Göteborg trodde väl att vi missade tåget!

Vi åker nu med Stena Line Nautica som avgick från Varberg till Grenå. Det ska ta ungefär 4-5 timmar så tiden är 08:05 – 12:20. Tilda var lite blyg för Emelie och Filip. När vi kom på båten gick vi upp på däck och kollade på utsikten. Sedan fikade vi och barnen fick leka i lekhörnan innan vi kollade in shoppen. Där köpte vi både godis och Lego som barnen kunde underhålla sig en stund på båten och i land på hotellrummet.

Fullspäckat schema!

Vi har ett fullspäckat schema för 3 dagar och 2 nätter! Vi som reser är Under my Umbrella – Emelie, På Smällen – Emma och vi ska möta upp Matilda Milano som kommer från Stockholm och Malin Wollin från Kalmar! Vi blir ett gäng ja.

Först ska vi till Kattegattcenter och sedan till Ebeltoft och Glasmuseet. Iimorn blir det Ree Safari Park och Djurland Sommerland plus fler ställen om vi hinner. Mycket kul för barnen att upptäcka och de kommer att sova som en stock!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge