Pressresa i samarbete med VisitDjursland med VisitDenmark

Uppe med tuppen och jag studsade upp redan kl.5 när klockan ringde. Tilda vaknade faktisk då men låg kvar medan jag var i badrummet. Klockan 6 ringde alarmet i mobilen och det var dags att åka och Måns körde oss till tåget.

Tänkte att vi skulle resa lätt så vi hade med oss endast kabinväskor… de andra hade med mer packning och hade stora resväskor ? Vi åkte från Halmstad så de andra som skulle åka från Göteborg trodde väl att vi missade tåget!

Vi åker nu med Stena Line Nautica som avgick från Varberg till Grenå. Det ska ta ungefär 4-5 timmar så tiden är 08:05 – 12:20. Tilda var lite blyg för Emelie och Filip. När vi kom på båten gick vi upp på däck och kollade på utsikten. Sedan fikade vi och barnen fick leka i lekhörnan innan vi kollade in shoppen. Där köpte vi både godis och Lego som barnen kunde underhålla sig en stund på båten och i land på hotellrummet.

Fullspäckat schema!

Vi har ett fullspäckat schema för 3 dagar och 2 nätter! Vi som reser är Under my Umbrella – Emelie, På Smällen – Emma och vi ska möta upp Matilda Milano som kommer från Stockholm och Malin Wollin från Kalmar! Vi blir ett gäng ja.

Först ska vi till Kattegattcenter och sedan till Ebeltoft och Glasmuseet. Iimorn blir det Ree Safari Park och Djurland Sommerland plus fler ställen om vi hinner. Mycket kul för barnen att upptäcka och de kommer att sova som en stock!