Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På barnkalas!

Lästid: 1 min

Det var säkert 10 barn och fler vuxna på Lucas 2 års-kalas hos Emma. Det blev för mycket för födelsedagsbarnet när det var fullt hus. Han gick å lade sig hehe. Vi var sist som gick hem och vi vuxna avslutade kalaset med lite vuxendrink för oss vuxna 🙂 Lucas fick energi och dansade till reggae på soffan. Tilda och Lucas lekte faktisk tillsammans för första gången. De lekte affär för Lycas har ett minikök och fick en leksaks kundvagn full med saker och de “pratade” med varandra å gav grejer till varandra. Tilda ville inte gå hem och ville leka mer med Lucas. Tilda somnade direkt i vagnen när gick hela vägen hem. När hon vaknade, det flrsta hon sade car “Lucas!”hehe.

                 

Mina Sesambollar blev mycket väl godkända 🙂 

#blogg100-40

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge