Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På Barnens museum & nya bekantskap

Lästid: 1 min

Idag blev det en spontanträff på Stadsmuseum/Barnens museum med Emma, Elin och Jennifer. Elin har jag träffat tidigare på ett bloggevent som hon var med och anordnade. Kul med nya bekantskap och lära känna nytt folk även de inte är i min ålderkategori haha! 

Jo, Stadsmuseum…den ligger typ 250m från Brunnsparken och där finns det Barnens museum på våning 3. Det kostar 40kr för entré. Tilda och jag har inte varit här innan. Det var lagom många barn och plats att springa runt. Barnvagnsparkeringar finns. 

  
Tilda och Lucas sprang runt och hade jättekul ihop. Det var många klossar att bygga med och de kunde leka konditori hehe 

   
Och vi mammor avslutade träffen på Condeco…där vi fick plats med 4 barnvagnar haha

  

Och så testade vi min nya kamera med att ta en selfie…lite suddigt, jag får nog sträcka ut min korta arm lite mer nästa gång…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge