Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Översvämning i Stockholm

Lästid: 1 min

Det var verkligen tur att vi inte åkte in till Stockholm igår för att gå på Tekniska museum, för det var tydligen kaos och det var mycket vatten på många ställen i stan.

Rålambshovs sommarfestival blir översvämmad. Santiago Hereda öser vatten samtidigt som sonen Sebastian försöker gräva upp brunnen som har täppts igen.
Bild: DN Rålambshovs sommarfestival blir översvämmad…

Jag har upplevt många översvämningar i Bangkok så det var ingen kul. Tänk dig mig som barn paddlade runt i mitt hus i badbaljan och fångade massa guppyfiskar…eller hittade en ål eller orm (fortfarande lite oklart eller lite blur i minnet…). Det var typ översvämningar varje år och det kunde vara flera gången per år. Ändå var det lätt att hantera översvämningar i Bangkok och vi hade en skrutten vattenpump som sög in å ledde ut allt vatten när vattennivån hade sjunkit från knähöjd till ankaren. Vet dock inte hur jag skulle göra i Sverige…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge