Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Överraskning från Jewellry by Jenny!

Lästid: 1 min

Idag har jag äntligen hämtat ut mitt paket. I fredag kom brevbäraren och jag hörde att han försökte trycka in ett brev i brevlådan. Jag var upptagen med Tilda i duschen så jag ropade som jag brukar…att han kunde bara lägga den vid dörren. Näähäpp inte den här gången. 

Visst är den nice!? Det var en specialdesignad silverring från Jewelly by Jenny! Det var verkligen en överraskning! Tackar!

Ursäkta, fula naglar…det är inte ofta jag målar mina naglar. 

#blogg100-18

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Överraskning från Jewellry by Jenny!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge