Överraskning från Bio-oil!

Lästid: 2 min

I fredags hämtade jag några paket och ett av de var verkligen en överaskning! Det hade jag ingenaning om. Ett gravidpaket från Bio-oil kom till preggo jag och meddelandet var handskrivet 🙂

I paketet hittade jag lite gott och blandat som ni kan se. Det var två flaskor Bio-oil (en stor och en liten), ljus för myspys, torkade lavendel i en burk, en handduk, badtofflor, en fin tekopp och tryfflar. Ni ser hur Bio-oil har tänkt hehe.


Jag använder redan Bio-oil och har gjort slut på en stor flaska för inte så länge sen och min lilla flaska är snart slut så detta kom verkligen läglig. Köpte faktiskt på nätet och använde oljan efter att Tilda kom till världen, mot bristning.

Man kan börja smörja sin mage redan när man märker att magen växer, för att motverka bristningar. Detta är inte bara för gravidmagar. Det är även mot bristningar, ojämna hudton, uttorkad hud, ärr och åldrande hud. Man kan smörja på händer, fötter och armbågar också nu när det är vinter. Man jan också ha Bio-oil i ansiktet mot acne. Oljan är lätt och kladdfri dessutom och har en mild doft av lavendel.

Jag försöker smörja min mage i alla fall två gånger om dan men oftast är det vara på morgonen efter duschen.


Tack Bio-Oil!

/Ej sponsrat inlägg, kan inte rå för att Bio-oil överraskade mig med ett kit, sedan använder jag redan produkten. Har någon också provat oljan, berätta gärna hur det har funkat för dig! 🙂

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge