Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Oturs lördag! 

Lästid: 1 min

Vaknade av att mobilen plingade pling pling pling. Den ena skrev att hela familjen de låg i vinterkräksjukan, den andra familjen också, den tredje låg i feber och den fjärde var redan förkyld. Jag har sett fram emot vinkvällen men de andra såg nog fram emot det mer. Men jag, Johanna och Martina kör som vi har tänkt. Ostar och lättare tilltugg var ju redan inhandlade och vinleveransen kom igår. Jag är inte butter. Vinerna blir bara bättre 🙂

Otur för de andra…


Jo nästa otur… vad hände? Jo, jag hade min iphone i bakfickan och gick på toa. Mobilen gled ner i toastolen och jag skrev fan fan fan. Tror jag väntade i 30 sek innan jag kavlade upp ärmarna och plockade upp mobilen. Tur att jag inte hann uträtta mina behov. Usch! Mobilen klarade sig, fast jag fick skaka ut lite vatten! 

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Oturs lördag! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge