Fredag!

….och vi firade lite smått. Jag tyckte att vi kunde fira för Måns har fått besked om lönelyft även det inte är förrän nästa år. Det var lite av en överraskning för Måns med om lönen. Sedan var det ju säsongspremiär för På Spåret yeay! 

Det fick bli något som skulle gå fort ikväll och vi hade ingen aning vad vi skulle äta. Att handla när klockan var 18:30 med barnen plus hämta ut ett stort paket kunde bli ett kastastrof men det gick smärtfritt. Hela veckan har Tilda varit väldig medgörlig och bara mindre utbrott. 

img_9573
Till middag blev det blåmusslor och det äter vi ofta, oftast under en fredag eller lördag för det är lite festligt. Jag slog till med ostron också för jag kunde inte motstå de feta ostronen. Fiskkillen fick sälja alla han hade kvar och fyra stora feta ostron för 12kr/st var inte så farligt och det skulle bli ännu billigare om jag kunde köpa 10 st för 10kr/st! 

img_9576
Maten blev klar på 25 min inkl. musselskrubb, prepp och tillagning. Blåmusslor i tomatsås och vitt vin, ostron öppnade jag direkt efter att vi hade ätit blåmusslorna haha! Måns är lite rädd för att äta stora blåmusslorna och ostron tackade han nej till för de var enorma! More for me haha!

img_9577
Här har jag en klick av rostad chilipaste, rostade lök och koriander nom nom. Ostron varje dag skulle vara en dröm haha  

Vad blev det för mat hos er ikväll? 🙂