Gottegriser är vi. Det är ju fredag och vi är rätt möra. Ingen orkar laga mat och det skulle gå snabbt. Jag stod redan och väntade på min tur att få köpa ett nät blåmusslor och Måns skickade sms då att han kunde tänka sig äta blåmusslor! Vi tänkte lika! Sedan kunde jag inte låta bli att köpa ostron 10 st för 100kr. Det blev en runda på Systembolaget också till vinkokta blåmusslor. Vitt vin i grytan och till kocken 🙂 Väl hemma så var Måns och Tilda i full gång med att göra hasselnötsmousse. Mitt i matlagning, vispning och chokladsmältning så skulle en sänghimmel sättas upp i Tildas rum. Middag runt 20:30 yeay. 


Ostron Fine de claire med sherryvinäger och schalottenlök, citon om man vill men jag gillar också onstron som de är. Måns åt faktiskt mer än två. Han brukar vilja ha en eller två. Idag tyckte att ostron smakade bättre och bättre. Han tuggade också. Framsteg 🙂

Ingen bild på maträtten men här har vi på Prim när hon smakade på en blåmussla. Hon var redan så trött men hon ville vara med. Hon blev jätte arg när hon inte fick smaka på mitt vin eller så var det vi glaset hon var ute efter. 


Hasselnötsmousse efter Roy Fares ”Sweet” bok som hag köpte i veckan. 

I morgon är det en speciell dag…eller så var det idag, ingen av osskommer ihåg det men jag bestämde för länge sen att den 29 okt så är det vårt års dag… 11 år nu! Vi har inga planer. Det blir kanske Halloween på Liseberg, kanske Universeum med barnen.