Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Österrikisk sektprovning

Lästid: 1 min

Hur många har druckit viner från Österrike? Jag hsr smakat på vita viner från Österrike men jag har aldrig provat deras mousserande viner. Så när jag fick inbjudan för veckan att få komma på vinprovningen med Champagnebaren Forssén & Öberg i samarbete med Austrian Wines m.fl på Unity Jazz, så såklart ville jag gå. Det var ändå drop in och gående provning så inget traditionellt sittande provning. 

Bildkred: @ystrandvik

Vi var fyra stycken som gick dit och tre av oss har ju lite mer eller mindre vinkunskaper. En av oss gillar bara att dricka vin haha! Så det var mycket bra att ha med en som kan bromsa vinnörderi i mig haha! Jag pratar gärna vin med de som också är vinintresserad men att pratar vi med någon som inte alls kan något om vin då vill jag inte heller briljera för det är bara tråkigt att ska verka så duktigt. Sedan är jag ju ganska rostigt efter två barn och fyra år senare men det är klart att jag kan hålla i vinprovningar om någon skulle vilja anlita mig. Jag får väl uppdatera mig helt enkelt 🙂

Gillar du vin och har vilket vin gillar du, om du vill tipsa mig? 🙂

Jessica, jag & Yvonne 🙂 Fab!

Det var 11 olika mousserande viner. Vi pratade så mycket så att vinerna tog slut! Det var tre eller fyra viner som vi inte fick prova men det var vårt eget fel 😉 Vi var nöjda ändå. Det kostade 100 kr och man fick ungefär två tre klunkar i varje glas.


Hoppas att det blir fler tillfällen! 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Österrikisk sektprovning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge