Oster Vespa Strawberry daiquiri

Lästid: 2 min

I söndags var vi hos Emma på Lucas 2-års kalas. När alla hade gått så körde vi lite vuxen drinkar hehe. Emma och Jair hade köpt i princip allt jag sade att vi kunde ha till Strawberry Daiquiri. Jag ville också testa Emmas nya Oster Vespa blender för jag har hört mycket bra om den.

Jair och jag körde frysta jordgubbar och is i deras Oster Vespan. Och Jair tryckte och tryckte på knapparna. Jag vet inte vilka knappar han tryckte på. Motorn lät i alla fall jättestark, högljud var den också som många blender kan vara MEN jag tyckte att det köras några extra varv för det var fortfarande isklumpar efter att vi körde som “vanligt”. Den tog inte is och stora frysta frukter så bra. Det blev i alla fall drinkar tillslut 🙂

Jag har en gammal Krups i plast som jag har fått ärva av en vän som skulle flytta utomlands. Den har jag nu haft i 10 år och funkar fortfarande bra. Jag kör allt i den, kanske för att den är gammal och jag har inget att förlora. Det var en sommar jag körde jättemycket strawberry daiquiri och den höll galant.

image

Oster Vespa Strawberry Daiquiri!

Oster Vespa är en monster-maskin som inte får plats hos oss. Måns skulle bli tokig med tanken på alla köksmaskiner vi har i köksskåpen!

image

Hittade de allra första bilder jag lade upp på Instagram för 150 veckor sedan hehe och bland de var mina Strawberry daiquiri med Caprain Morgan gold, cointreu och vitchoklad!

#blogg100-47

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge