Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ostbricka till kvällsmat

Lästid: 1 min

Måns älskar att gå i Saluhallar… Så går alltid till Saluhallen när vi är i stan.

Idag blev det 4 ostar och 1 kg oxkind! Vi köper aldrig och nu ligger de i rödvin och gottar sig å blir mör.

image

Tilda gillar prästost… Tog en själv från disken.

image

 

Det gick ju bra att ha “tv-dinner”…

 

image

 

Till Tilda mosade alla oliver och testa lägga i vindekantern…. Å ville känna på alla ostar. Å jo…mitt barn kommer bli en vinkonnässör, det första hon gjorde var att stoppa näsan i dekantern å sniffade… å sade “mer!”

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge