Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Örtskola med stjärnkock ikväll :)

Lästid: 1 min

Glömde vi berätta! Det står visserligen i sidospalten eller längre ner i bloggen beror på var ni läser min blogg, ipad eller pc att jag ska på en örtskola. Nu kommer mer info om det i alla fall 🙂IMG_5570.PNG
Jag är en av de 15 utvalda personer i Göteborg som ska få gå på Örtskolan med stjärnkocken Paul Svensson! Eventet arrangeras av Spot and Tell och det är ikväll på Way Cup vid Domkyrkan. Kommer blir jättekul att få träffa andra som förhoppningsvis har samma intresse som mig… Mat och matlagning!

Stjärnkocken Paul Svensson kommer laga en avsmakningsmeny som vi ska få smak och lära oss kombinera å använder färska örter mer i matlagningen.

IMG_5569.JPG

Fotograf Jakob Fridholm

Det kommer säkert vara mynta och koriander det är jag säker på. Jag har mååånga tip hur man kan använda koriander men tyvärr blir det nästan inget med koriander här hemma då Måns gillar inte denna aromatiska örten. Antingen gillar man den eller så hatar man den MEN man kan lära sig äta och gilla den! Just koriander så använder vi thai i alla fall HELA växten. Jag kan berätta mer om koriander efter Örtskolan om jag får fler tips där som jag inte redan visste 🙂

 

Vilka ska dit? Vi ses ikväll! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge