Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Originalpeople!

Lästid: 1 min

Jag hade helt glömt bort att vi berätta om Originalpeople! Det var ett erbjudande vi fick från JoSa Event i oktober 2014. Sedan visade Emma vad de hade på ytterdörren hemma hos sig så plingade det till i huvudet. När jag kom hem så letade jag upp erbjudandet som en galning. 

Under veckan så har jag suttit och lekt… eller designat mina streckgubbar! Jag tycker att idén är jättekul och man bli ju glad att se gubbarna. Tänk att du åker förbi en bil med en dekal med dessa roliga streckgubbar på fönsterrutan 🙂

Så här ser mina gubbar ut! De är till bloggen. Det som är bra är att man får testa sig fram och kombinera gubbar som man vill. Det är gratis att spara ner och använda som man vill. Vill man sedan trycka en sticker eller dekal så är det också prisvärt. 

 

Och så här ser det ut i tryck, med min slogan som Originalpeople har ordnat åt mig 🙂 

 

Nu är de på väg med posten…  

#blogg100-49  

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Originalpeople!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge