loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Organiserar i kategorin för recept, hjälp!

Organiserar i kategorin för recept, hjälp!

Jag blir tokig på mig själv. Jag har massor med recept som jag hade inte satt några taggar eller kategoriserade dem. Det var när jag bloggade hos Loppi vetja som man fick inte så mycket fria händer. Nu vill jag sätta in mina gamla recept i rätt kategoti och uppdaterar gamla eller bara skapa nya med bättre bilder.

Men så kommer annat problem. Det blir så spretigt med kategorierna.
Ska jag går på Huvudrätt, varmrätt, efterrätt eller på vad det är som Frukost, soppa, asiastikt, fick, kött, fågel, LCHF osv. Svårt att täcka in alla.

Jag tar gärna emot förlag.

En kommentar om “Organiserar i kategorin för recept, hjälp!

  1. Nu vet jag inte hur många recept det rör sig om men är det väldigt många är det enklare att leta i kategorier som frukost, asiatiskt, soppa osv. Sedan kan man ju säkert lägga ihop en del grejer så det inte blir för många kategorier. Man kan ju ha t ex kött, fisk och fågel som en gemensam kategori om man vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge