Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Organiserar i kategorin för recept, hjälp!

Organiserar i kategorin för recept, hjälp!
Lästid: 1 min

Jag blir tokig på mig själv. Jag har massor med recept som jag hade inte satt några taggar eller kategoriserade dem. Det var när jag bloggade hos Loppi vetja som man fick inte så mycket fria händer. Nu vill jag sätta in mina gamla recept i rätt kategoti och uppdaterar gamla eller bara skapa nya med bättre bilder.

Men så kommer annat problem. Det blir så spretigt med kategorierna.
Ska jag går på Huvudrätt, varmrätt, efterrätt eller på vad det är som Frukost, soppa, asiastikt, fick, kött, fågel, LCHF osv. Svårt att täcka in alla.

Jag tar gärna emot förlag.

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Organiserar i kategorin för recept, hjälp!

  1. Nu vet jag inte hur många recept det rör sig om men är det väldigt många är det enklare att leta i kategorier som frukost, asiatiskt, soppa osv. Sedan kan man ju säkert lägga ihop en del grejer så det inte blir för många kategorier. Man kan ju ha t ex kött, fisk och fågel som en gemensam kategori om man vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge