loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Optimistiskt att hinna komma nånstans i tid (med två barn)

Dagens optimistiska lilla mamma som försökte komma iväg med två trötta trotsiga barn tidig på morgonen. 

Vi skulle på en fotoshoot med Stena Line. Vi fick vända hem. Tur att vi kom inte längre än busshållplatsen. När bussen kom så vägrade Tilda gå på bussen. I ösregnet, blött, folk överallt då det var stopp på spårvagnlinjen innan och alla irrar runt och vill komma på. Vi backade, vände hemåtoch siktade på att gå till förskolan istället. Kom en sväng hem och skulle hämta Tildas väska med extrakläder mm. Hon kunde vänta en stund men så när vi skulle iväg igen…då var hon knäckt. Hon hade ont i knän och benen. Men ville så gärna “åka båt”. Jag sade att vi kommer att åka båt en annan dag men idag väntar inte båten på oss även vi skulle komma dit. 


Vi vilade på soffan istället och kollade på Pippi en stund. När avsnittet var slut stängde Tilda av tvn självmant och sade “nu går vi!”. Nu är hon i alla fall på förskolan och vara med en stund så jag hinner med mitt nu medan Prim snarkar i barnvagnen. 

2 kommentarer om “Optimistiskt att hinna komma nånstans i tid (med två barn)

  1. Nu vet jag inte vad du kör för vagn men jag har en syskonvagn. Kommer i tid till nästan alla saker vi skall på samt jag brukar gå mycket tidigare än beräknat för att slippa stressmomenten. Frukost får Vivian i vagnen. En macka och en flaska med mjölk. Skulle jag sätta på henne skor och ytterkläder tar det ca 20 min.
    My recently posted…NationaldagenMy Profile

    1. Jodå ute i god tid försöker jag ju men just den dagen gick bara inte när det var både regn och Tilda hade ont i benen. Vi har inte dubbelvagn och Tilda är för stor nu ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge