Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Optimistiskt att hinna komma nånstans i tid (med två barn)

Lästid: 1 min

Dagens optimistiska lilla mamma som försökte komma iväg med två trötta trotsiga barn tidig på morgonen. 

Vi skulle på en fotoshoot med Stena Line. Vi fick vända hem. Tur att vi kom inte längre än busshållplatsen. När bussen kom så vägrade Tilda gå på bussen. I ösregnet, blött, folk överallt då det var stopp på spårvagnlinjen innan och alla irrar runt och vill komma på. Vi backade, vände hemåtoch siktade på att gå till förskolan istället. Kom en sväng hem och skulle hämta Tildas väska med extrakläder mm. Hon kunde vänta en stund men så när vi skulle iväg igen…då var hon knäckt. Hon hade ont i knän och benen. Men ville så gärna “åka båt”. Jag sade att vi kommer att åka båt en annan dag men idag väntar inte båten på oss även vi skulle komma dit. 


Vi vilade på soffan istället och kollade på Pippi en stund. När avsnittet var slut stängde Tilda av tvn självmant och sade “nu går vi!”. Nu är hon i alla fall på förskolan och vara med en stund så jag hinner med mitt nu medan Prim snarkar i barnvagnen. 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Optimistiskt att hinna komma nånstans i tid (med två barn)

 1. Nu vet jag inte vad du kör för vagn men jag har en syskonvagn. Kommer i tid till nästan alla saker vi skall på samt jag brukar gå mycket tidigare än beräknat för att slippa stressmomenten. Frukost får Vivian i vagnen. En macka och en flaska med mjölk. Skulle jag sätta på henne skor och ytterkläder tar det ca 20 min.
  My recently posted…NationaldagenMy Profile

  1. Jodå ute i god tid försöker jag ju men just den dagen gick bara inte när det var både regn och Tilda hade ont i benen. Vi har inte dubbelvagn och Tilda är för stor nu ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge