Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Öppen vinprovning – söndag

Lästid: 1 min

Gillar du vin som jag eller vill du lära dig prova vin, testa flera viner eller vill bara hitta på nåt kul en grå söndag? Jag letar nya vänner som kan tänka sig hänga med mig på lite vinaktiviteter 🙂

Ett aktivitet som kostar en billig skjorta är ju att gå på öppna provningar och får smaka på flera viner och kanske hittar man en ny favorit.
IMG_4667.JPG
Göteborgs vinhus har slagit samman med Barrique. Idag 26 okt är sista söndag i oktober och det är premiär för deras öppen provning.

Hör av dig så vi kanske bli ett gäng! Du behöver inte vara en konnässör men jag gillar dig om du har näsan i glaset och inte i vädret 😉

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge