Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Önskeinlägg?

Lästid: 1 min

Det är jättekul att ni läsare ville lämna spår efter er och kommenterar 😊 Ännu roligare att få förslag på vad ni vill läsa eller veta mer om. Det finns mycket jag har tänkt på att skriva om men inte hunnit med.

  
Igår fick jag en kommentar om några önskeinlägg från JennyJenny, en bloggmamma i Göteborg och gravid igen med bf i maj. Jag har självklart funderat på de punkterna och inlägg kommer definitiv. Tack!

“Jag har lite önskeinlägg om du har tid och lust (kanske andra också är intresserade). 

– ett inlägg om hur du tror första tiden blir med två barn; förväntningar, rädslor etc och sen när barnet har kommit hur det blev och hur allt funkar. 

– om ni gjort några förberedelser för första barnet kring hur de ska träffas första gången, hur ni tänker att hon ska få vara med i vardagen, få uppmärksamhet och sånt. 

– har du allting kvar sedan förra bebistiden eller har ni skaffat nytt? Iså fall vad?”

Ni är välkomna med fler förslag och ÖNSKEINLÄGG! ☺️


Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Önskeinlägg?

  1. Jag tycker om att läsa om Tilda eftersom jag har en dotter i samma ålder. Jag tycker det skulle vara roligt om du vill berätta om vad Tilda helst leker med för leksaker nu. Gillar hon tex dockor?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge