Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Onsdag uppdatering

Lästid: 1 min

En rätt bra onsdag trots att jag har gått runt i pyjamas hela dagen och hunnit rensa ut och organiserat om i vårt walk-in closet/förråd. 

  
Jag har även piffat upp hemmet med en bukett av snittblommor som jag köpte på Lets deal och hämtat ut på 3H blommor 5 min bort. Blommor värda 200kr med köpte för 100kr. Jag har en deal kvar och det ska bli rosor nästa gång, bara rosor. Måste hitta en snygg vad också. Blommorna står just nu i min vinkaraff. 

  
Måns har både gjort glass, kimchi, surdeg och lagat middag! 

  
Tilda har varit mer medgörlig men flippade ur i duschen. Det var hon och Måns som “bråkade”. Han förstod inte henne och hon visste inte själv vad hon ville och Måns körde frågor på frågor men en 3-åring yeay… Annars var Tilda mycket gosig. Hon har kramat alla oss vid olika tillfällen och tröstade Prim genom att sjunga för henne. Film på det finns på Instagram. 

Hoppas det blir lika “lugnt” dag imorn och jag ska fortsätta röja förrådet. Nästa steg blir att röja källarförrådet. 

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Onsdag uppdatering

 1. det enda tips jag kan ge er är att ställ inga frågor, det blir ett för stort beslut för en tre åring att ta, hon håller på att frigöra sig samtidigt som hon vill vara liten för att hon blivit storasyster, det är bättre att du säger att nu ska vi göra detta, nu ska jag gå in iallafall och så går du in hon kommer efter det kan jag nästan lova.
  Gör ingen konflikt av saker utan låt henne lära sig hantera motgångarna själv. Annars kommer hon testa er om och om igen.

  1. Tack 🙂 det är oftast M som ställer frågor efter frågor eller t ex erbjuder henne det ena efter det andra så till och med jag blir trött i öronen. Och hennes svar blir oftast tvärtom. Hon testar och kör mest med pappa. Jag har nu sagt att vi får ändra taktik och som flera har kommenterat…dvs inga frågor och låt henne vara lite

   1. Absolut, inga frågor då testar hon, Måns måste vara rak och tydlig i kommunikationen annars kommer hon köra med honom. Ge henne space låt henne vara, om så att hon går omkring o tjurar.
    Det släpper snart man får ha tålamod bara.
    Hoppas ni får en skön fredag och helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge