Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

On the road again…

Lästid: 1 min

Nu provar vi med plåster på naveln! Å så fick Tilda lite kolhydrater dvs pasta.

Hon hade träffat kusinen Philip som kom och hälsade på farmor å farfar. De två lekte med varandra trots att det är 7 mån mellan dem. Såå trött är hon nu. Gnällde lite i början av färden och vill ha välling men det var nog nappflaskan hon vill åt. Jag gav henne drickfärdig välling i tetrapak för första gången. Hon sög i sig det lite men ville ändå ha flaskan. Nopp! Hon kämpade med att inte somna så jag gjorde som jag brukar… Masserade hennes panna! Eller vad heter det? Där mellan ögonbrynen. Somnade direkt! Hoppas nu att hon inte förbi sovande till vi kommer fram i Göteborg.

Nu är det så, om hon klarar hela bilfärden så kan det bero på…

  1. Plåster på naveln
  2. pastan som tynger magen
  3. mycket mycket trött å zzz hela färden

imageÅterkommer med hur det går… To be continued… 🙂

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “On the road again…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge