Sawadii!
Jag heter Siranee!

Thaimorsans blogg är mitt lilla krypin på nätet och vara social (mer än vad jag redan är haha!). Här kan jag uttrycka mig och inspirera alla som vill ta del av mina tankar, tycke och inte minns bli inspirerad av min matlagning från vårt lilla kök. Min entourage är min sambo Måns och våra två tjejer, Tilda och Penny. De gillar också att vara i köket men jag är chefen här 🙂

Thaimorsan var från början en mammablogg, tanken var att  dokumentera vår Thailandsresa med Tilda som var 10 månader. Sedan dess har det blivit mera om mat, superkul! Och många har hittat till bloggen, sökt upp mig på Instagram för att fråga om recept, ingredienser, köksteknik men även om thaispråk och allmänt om Thailand vid resan eller översättningshjälp. Wooh… jag är värt vara Hela Sverige ”Thaimorsan”, haha!

Vad ska bloggen vara bra för?

”Bloggen finns till för alla som är intresserade av thaimat, Thailand och däremellan. En receptbank för att att inspirera om mat och drycker men framför allt om thaimaten och thaikulturen. Barn i köket är självklart här och att uppmuntra vuxna som barn att våga testa nya råvaror och maträtter.   ”

Familjeliv & Matglädje

2017 - head - thaimorsan

Vill du komma i kontakt med mig?