Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Om mig

Lästid: 2 min
profil2017-06-25
Foto: Fotoliselotte.se | Redigerad av mig

KONTAKT

Mailhej@thaimorsan.se
Instagramthaimorsan
FacebookThaimorsan


PR, Samarbete & sponsring

samarbete@thaimorsan.se

Läs gärna min Bloggpolicy innan du kontaktar mig för samarbete.

Hej, kul att du är här!

Är du nyfiken på mig, vem jag är och vad jag kan göra för dig?
Jag hoppas att jag kan inspirera dig och ställa gärna frågor om du undrar något. 

Om mig & min matglada familj

Jag heter Siranee (uttalas Siranii), 39 år och är publicist, kock, vinnörd, och fotograf bakom min blogg Thaimorsan.se. Jag bor i Göteborg med min sambo Måns och våra två barn, Tilda (4 år) och Penny Prim (1 år).

Jag är 100% THAI från Bangkok. Jag var 11 år när jag  kom till Sverige (1990) och bodde i Tumba söder om Stockholm till år 2001. Därefter studerade och jobbade som mentor i thaispråk vid Lunds Universitet. Jag levde ett korridorsliv och mitt intresse för matlagning växte mer än förr. Då hade jag även egna thailändska matlagningskurser på Medborgarskolan i Lund. 

Jag träffade min sambo Måns från Halmstad som var nästan klar med studierna. Han bjöd mig på en mustig höstgryta och tja… Nu 12 år senare är vi inte gifta och vi har två döttrar Tilda (130307) och Prim (160306). Våra barn är intresserad av att vara i köket och vi försöker introducera riktig mat även de älskar chicken nuggets på Donken.

De senaste 10 åren har jag varit verksam inom mat och vin, från att vara kallskänka på Hotell Tylösand till restaruangchef på Warpool Court Hotel i Wales. Nu är jag “lyxfru” som vissa kanske vill kalla. Jag har aldrig varit föräldraledig eftersom min sambo har faktisk fått alla mina föräldradagar som gick att ge bort. På så sätt har vi kunnat resa utomlands en längre tid och vi kommer att göra minst en längre resa en gång till innan Tilda börjar skolan. Dock önskar jag att jag också har mer egentid som många. Att driva en blogg är inget 8 – 17

Om Thaimorsan.se

Som en upptagen egenföretagare, mamma och sambo så är mina dagar rörigt  och precis som många småbarnsfamiljer så är det alltid kaos i vardagen men det finns även skoj. Dock kan vi föräldrar behöva någonstans att ventilera och bloggen är min fristad. 

Hobbyblogg som blev företag

Bloggen startade december 2013. Det började som en mamma-reseblogg då vi skulle resa i Thailand och Malaysia i 3 månader med Tilda som var 10 månader. Sedan växte bloggen och fler samarbetsförfrågor trillade in. Januari 2017 blev jag egenföretagare och driver Thaimorsan.se med f-skatt. 

Vad kan du förvänta dig att hitta i bloggen?

Reklam förekommer i bloggen och jag märker ut de tydlig! Jag skriver alla mina reklamsamarbeten med mina egna ord. Observerar att företag köper en reklamplats i form av blogginlägg men jag gör ärliga reklam. Mina ord och tycke är inte köpta. 

Annars kan du hitta i bloggen om min matlagning och mina egna recept men även recept som vi provar. Min sambo är också en fena på att laga mat och duktig på att baka bröd, bullar och gör gärna en tårta vid födelsedagar. Jag och familjentestar även produkter för barn, matvaror, kokböcker och experimenterar med drinkar. Det händer att jag får pressutskick som jag kanske visar upp om jag tror kan intresserar mina läsare. Allt som jag skriver är mina egna ord och tankar, ingen annans och om det skulle vara så då anger jag källan. 

2018

Planen är att skapa fler recept, blir bättre på att fotografera matbilder och driva workshop för influencers till en högre nivå.

SKRIVER OM:
Familjeliv | Mat & dryck | Recept |  Nöje & Event | Produkttester | Recensioner
Print Friendly, PDF & Email