chat

Om mig

Välkommen till THAIMORSAN.SE

Här möter du mig och min familj

Precis som många småbarnsfamiljer så är det alltid kaos i vardagen men det finns även skoj. Dock kan vi föräldrar behöva någonstans att ventilera och bloggen är min fristad. Här delar jag även med mig min matlagning och mina egna recept men även recept som vi provar. Min sambo är också en fena på att laga mat eller om jag ska vara ärlig så är han duktig på att baka bröd. Vi testar barnprodukter och matvaror. Allt som jag skriver är mina egna ord och ingen annans. 

KORT OM MIG/OSS
Siranee heter jag (uttalas Siraniii…), 38 år, 100% THAI från Bangkok. Jag kom till Sverige 1990 och då hamnade jag i Tumba (Botkyrka) 25 km söder om STHLM. Där bodde jag till år 2001. Därefter studerade och jobbade jag vid Lunds Universitet. Även där träffade jag min sambo Måns från Halmstad. Sedan flyttade vi till Halmstad och bodde där i 3 år. Vi har bott i Göteborg sedan 2009. Vi har två döttrar Tilda (130307) och Prim (160306). 

De senaste 10 åren har jag varit verksam inom mat och vin, jobbat utomlands och nu “lyxfru”. Jag har aldrig varit föräldraledig eftersom min sambo har faktisk fått alla mina föräldradagar. På så sätt har vi kunnat resa utomlands längre tid och vi kommer att göra minst en längre resa. Dock önskar jag att jag också har mer egentid och för att jobba med bloggen, skapa recept, lära mig fotografera bättre matbilder.

SKRIVER OM:
Familjeliv | Mat & dryck | Recept |  Nöje & Event | Produkttester | Recensioner

 

KONTAKT

Mailhej@thaimorsan.se
Instagram: thaimorsan
Facebook: Thaimorsan

PR, Samarbete & sponsring

samarbete@thaimorsan.se

Läs gärna min Bloggpolicy innan du kontaktar mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge