Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Om jag var hemmafru skulle jag få städmani…

Lästid: 2 min

Ursäkta min frånvaro. Nu har vi återgått till vardagen och det har varit lite att göra på både jobb, barnen och hemmet. Det vanliga ja. Nu sover båda barnen kl.22:30! Detta är rekord på hur länge som helst! Med lite goodnatt musik så… men Tilda var så seg och Prim fick tutta och somnade gott. Hon kör så nu när hon vill gå till sängen, då lägger som sig och väntar på tuttarna som hon har längtar till på hela dan haha!

Så, vad har hänt?

Måndag. Började veckan med en storstädning! Om jag var hemmafru skulle jag få städmani… så som jag städade. Efter att har sovit borta en vecka här och där så lade sig dammen rätt så bra här trots att dammsugaren har fått en permanent plats ute i hallen/köket.

Jag vaknade av att det kliade i ögonen så hela gårdagen gick åt att städa, städa och städa. Mitt i dammsugningen skulle barnen äta och pyssla. Det blev även byte av sängkläder, fixa med disken och tvätten plus att hinna med mig själv som att duscha. Tur att jag handlade mat på nätet kvällen innan och runt kl.14:30 kom leveransen av MatHem. Alltså vi har ju bara 5 min till Ica Nära och en 10-15 min promenix till Coop men där sparade jag in lite tid. Storstädning och Tildas rum blev sist för leksakerna var överallt. Ändå hann jag inte laga kvällsmaten och missade att beställa frukostgrejer så det blev en runda till Ica ändå med barnen i pyjamas. De ville följa med.


Vad gjorde Måns? Så fort han kom hem så hade han en briljant idé att hämta upp den feta el-bilen från källarförrådet. Tilda fick köra runt gården. Prim gillade bilen och tyckte det var jättekul att sitta på den och diggade till musiken bilen spelade. Han fick laga kvällsmaten och det var inte en bestraffning. Jag som tänkte att jag skulle hinna med allt som en hemmafru kanske för. Eller i alla fall vad alla tror en hemmafru gör haha… och yes mitt i allt detta så svarade jag på mail och chattade med vänner. Multipletasking till max var det.

Ett bakslag. Prim somnade i barnvagnen och blev pigg runt kl.22-23 jippi för ett bakslag. Jag fick ta med henne ut och jag kollade på mina serier. Prim fick då för sig att prata, härja runt och trycka på knapparna på den jäkla elbilen som spelade ett långt musikstycke gaaaah! Och så somnade hon på mig och fick använda min tutte som napp. Så satt jag till kl.5 och jag kollade på serien The Following och förblev vaken. Då tänkte jag på hur mycket jag ville städa och omorganisera i hemmet också. Jag börjar nog bli lite tokig haha.

Detta får bli lite av ett följetong haha. Så nästa inlägg är på väg. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge