Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

“Om jag var din hemmafru”

Lästid: 1 min

God morgon! Jippie kayeay till mig! Jag vann igen!

Den här gången var en tävling med Middagsfrid med hashtag #bramatfördig. Vinsten var en kokboken “Om jag var din hemmafru” av Lotta Lundgren.

 

image

Bild: Akademibokhandeln

 

Jag är ingen fotograf och har en systemkamera Canon 600D som passar bra för en nybörjare. Jag tror jag har fått grepp om kameran och hittat min stil…kanske inte stilen men tonerna i mina bilder. Jag eftersträvar att ta fina ljusa varma kontraster i bilder som många matbloggare gör men det är nog också att de har en kamera som kostar minst 3-5 gånger mer och om inte mer. Det kan I alla fall löna sig att tävla med matbilder på instagram 🙂 å får lite bekräftelser 😛

Tror den här var en tagen med iphone

image

Bland alla mina bilder så valde de bilden på min kimchi. Se deras motiveringen nedan.

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge