God morgon! Jippie kayeay till mig! Jag vann igen!

Den här gången var en tävling med Middagsfrid med hashtag #bramatfördig. Vinsten var en kokboken ”Om jag var din hemmafru” av Lotta Lundgren.

image

Bild: Akademibokhandeln

Jag är ingen fotograf och har en systemkamera Canon 600D som passar bra för en nybörjare. Jag tror jag har fått grepp om kameran och hittat min stil…kanske inte stilen men tonerna i mina bilder. Jag eftersträvar att ta fina ljusa varma kontraster i bilder som många matbloggare gör men det är nog också att de har en kamera som kostar minst 3-5 gånger mer och om inte mer. Det kan I alla fall löna sig att tävla med matbilder på instagram 🙂 å får lite bekräftelser 😛

Tror den här var en tagen med iphone

image

Bland alla mina bilder så valde de bilden på min kimchi. Se deras motiveringen nedan.

image