Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Om jag var din hemmafru

Lästid: 1 min

Woop woop brevbäraren kom nyss med posten och där var min vinst från Middagsfrid i #bramatförmig – tävlingen. Vinsten var kokboken “Om jag var din hemmafru” med många fina matbilder… Recept också. Men jag följer inte direkt recept men många inspirationer japp. 

Det var ett recept med majskyckling och lavendel. Jag köpte faktisk en Guldfågel majskyckling igår gör jag ska tävla i deras tävling med just majskyckling. Vad sägs som Honung-sesam Majskyckling med kålrabbi och äppelsallad? 

Tilda somnade nyss efter att vi har lekt med Playdoh och badat (för jag fick inte duscha i fred. Ville städa också för vi får besök imorn men jag kom ingenstans med det, inte äta. 

Tack Middagsfrid för vinsten. En bra fredag i alla fall 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge