Om jag var din hemmafru

Lästid: 1 min

Woop woop brevbäraren kom nyss med posten och där var min vinst från Middagsfrid i #bramatförmig – tävlingen. Vinsten var kokboken “Om jag var din hemmafru” med många fina matbilder… Recept också. Men jag följer inte direkt recept men många inspirationer japp. 

Det var ett recept med majskyckling och lavendel. Jag köpte faktisk en Guldfågel majskyckling igår gör jag ska tävla i deras tävling med just majskyckling. Vad sägs som Honung-sesam Majskyckling med kålrabbi och äppelsallad? 

Tilda somnade nyss efter att vi har lekt med Playdoh och badat (för jag fick inte duscha i fred. Ville städa också för vi får besök imorn men jag kom ingenstans med det, inte äta. 

Tack Middagsfrid för vinsten. En bra fredag i alla fall 🙂

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge