Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Om flyttstädsfirman

Lästid: 2 min

I tisdag hade vi en flyttstädning som vi köpte genom Lets deal och företaget vi använde var Big Muscles. Jag hade mailat med de från dag 1 då jag köpte dealen och fått ett och annat besvarat, bra bemötande via mail. Dock måste vi besikta lägenheten själva direkt efter jobbet var klart då det var inget om att besikta inom 24 tim som vissa företag erbjuder.

Det var två personer som kom och en av de var den jag mailade med. De hade alla utrustningar med sig och jag släppte in de för att kunna se och säga hur länge det skulle ta. De skulle komma kl.8 men bad att få komma kl.10 och de var klara runt kl.17. Så 7 tim jobb på 2 pers och de ringde 45 min innan de var klara så att vi kunde komma och besikta.

Måns fick besikta själv och sedan skulle han ta ner alla lamporna när han väntade på den nya ägaren som skulle komma och besikta efteråt. Hon upptäckte direkt att filtret till köksfläkten inte var rengjord och droppade olja, även inne där motorn sitter! Måns fick rengöra inne i röret under diskhorn och i handfatet i badrummet. Vet inte om det ingick i städarnas jobb men det bör göras i alla fall när man flyttar. Sedan satte han köksfiltret plus galler i diskmaskinen å lånade en disktablett av vår thaigrannen ovanför.

Igår var jag i lägenheten och kollade av det sista och satte tillbaka allting. Upptäckte att det var stänkfläckar på kaklet i köket här och var, även undersidan av köksskåpen. Sedan drog jag ut filtret och röret i diskmaskinen där det var fett och rester. Vet ej om diskmaskinen var rengjord innan Måns satte igång och diskade filter till fläkten. Så jag fick ta det sista och checkade av allting en sista gång.

 
Jag skickade sms till företaget och tackade för arbetet MEN påpekade vad de hade glömt. Inget svar. Jag antar att de tänkte “det skiter vi i, för det var redan besiktad och klart”. Allt detta som jag skrev upptäckte vi ju senare. Vi är inte arga eller kinkiga men ja… man vill helst slippa ta allt detta när man har köpt något som en flyttstädning, särskilt om man inte har den möjligheten att komma och checka av allting efter att flyttlasten har åkt vill säga.

Priset skiljer sig inte så mycket med deal eller no deal! Några dagar efter att jag hade bestämt och köpt dealen ringde en städfirma och jag sa att jag hade redan hittat en från Lets deal. Denna firma uttryckte sig att de som finns på sådana sajter är inte att lita på och brukar krångla. Jahaja.

Innan jag bestämde mig för Big Muscles så köpte jag ju 2 deal som makulerade och fick tillbaka pengarna. Den första var också från Lets deal och där ingick det inte städmaterial. Den andra var Ren och Fin som fanns både på Lets deal och GroupOn då när jag skulle köpa. De blev jag verkligen irriterad på för de var inte alls serviceminded, svarade kort på mailen och det slutade med att jag tappade redan förtroendet för dem (inlägget här)

Jag har läst många skräck-recensioner om folk som har köpt flyttstädning mm. Då kan jag säga att Big Muscles gjorde ett OK jobb enl. Måns. Men OK räcker kanske inte sörskilt när man måste göra vissa saker själv.

Det är inte direkt lätt att veta om det skulle vara en bra firma. Det är som att köpa grusen i säcken och bara läsa ihjäl sig recensioner innan man verkligen bestämmer sig.

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Om flyttstädsfirman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge