Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Oktoberfest på g!

Lästid: 1 min

Jepp!

Måns och Jonas har dragit igång en oktoberfest, den första dessutom. Detta har han fått efter Edward Bloms tv-program “Gästabud” och hans kokbok “Allting gott och alldeles för mycket”

Festen kommer vara i Halmstad hos hans föräldrar där vi kan ha alla “våra” fester haha! Vi kommer vara 14 vuxna och 4 små barn! Måns vill köra Haxe. Det är rejäla fläsklägg serveras som hela klubbor. Jonas och Maria (Måns syster) kommer från Mora å enligt Maria så stinker det surkål hela lägenheten för Jonas gör egna surkål!

Igår beställde Måns 12 fläsklägg/baklägg från Saluhallen. Jag räknar med hela haxe klubbor till männen och halv till kvinnorna. Det kommer finnas tillbehör och efterrätt. Jag har bromsat Måns lite… Att han inte ska lattja för mycket med nåt som han inte har gjort innan t ex wienmousse med några droppar grappa med extra druvkoncentration öhm… Öl beräknas 5-6st/var för herrarna. Jag har varit på många second hands och letat efter stor ölsejdel men även kontaktat några cateringsföretag för att hyra. All in daah!

Får se hur detta kommer gå å hur mycket det kommer kosta…

Bara dekoration gick på ca 400kr… Mycket Blå-Vitt a la Bavarian

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge