Jepp!

Måns och Jonas har dragit igång en oktoberfest, den första dessutom. Detta har han fått efter Edward Bloms tv-program ”Gästabud” och hans kokbok ”Allting gott och alldeles för mycket”

Festen kommer vara i Halmstad hos hans föräldrar där vi kan ha alla ”våra” fester haha! Vi kommer vara 14 vuxna och 4 små barn! Måns vill köra Haxe. Det är rejäla fläsklägg serveras som hela klubbor. Jonas och Maria (Måns syster) kommer från Mora å enligt Maria så stinker det surkål hela lägenheten för Jonas gör egna surkål!

Igår beställde Måns 12 fläsklägg/baklägg från Saluhallen. Jag räknar med hela haxe klubbor till männen och halv till kvinnorna. Det kommer finnas tillbehör och efterrätt. Jag har bromsat Måns lite… Att han inte ska lattja för mycket med nåt som han inte har gjort innan t ex wienmousse med några droppar grappa med extra druvkoncentration öhm… Öl beräknas 5-6st/var för herrarna. Jag har varit på många second hands och letat efter stor ölsejdel men även kontaktat några cateringsföretag för att hyra. All in daah!

Får se hur detta kommer gå å hur mycket det kommer kosta…

Bara dekoration gick på ca 400kr… Mycket Blå-Vitt a la Bavarian

image