Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Oktoberfest 2016

Lästid: 1 min

Här kommer bilder från gårdagens festligheter som Måns fixade. Jag har inget med det att göra och försökte faktisk inte lyfta ett finger för det fick han greja själv, ändå blev det smakråd mm. Vi var 15 vuxna och 4 barn. Det var tipsrunda med öltema (såklart) och jag kom andra platsen då jag hade lika många poäng som svärfar men han vann på utslagsfrågan haha! Sedan skulle vi som dela in i lag för Måns obligatoriska musikquiz som inte gick ut på skicklighet utan uthållighet för frågorna verkade aldrig ta slut haha! Inga bilder på andra gäster då vi har advokater, doktor, psykolog, skattekillen, grisbonden m.fl som inte behöver vara med på bilder 🙂

Måns har lagat Haxe (fläsklägg) och doktorn hade med sig hemmagjorda surkål som sedan blev en jättegod surkålsgryta. Öl i överflöd…och det räckte lagom så ingen var fulla.

Oktoberfest 2016

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge