Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Oktoberfest 2015 -prepp

Lästid: 1 min

Oktoberfest får vara Måns grej. Det började förra året och i år kör vi igen. Nästa år blir det kanske i Göteborg!

Förra året gick han all-in med Haxe á la Edward Blom och hade 12 haxe per man plus massor med korvar och tillbehör. Vi var då 16 pers. I år i samråd så fick han minska till bara 5st haxe! Haxe är alltså fläsklägg. 

Det ska blir Apfelstrudel också. Där har Måns fått sänka ambitionen lite för det är alltid en del att göra. Han köpte färdiga smördeg. Ibland måste jag bromsa haha!

   
 Haxe ska kokas och köras i ugnen.  

Lite sparsamt i år med dekorationen, vi hittade inte de vi hade från förra året för jag är så bra på att packa haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge