Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Oktoberfest 2015 på g!

Lästid: 1 min

Imorn drar vi till Halmstad för Måns har dragit igång årets Oktoberfest. 

Antal gäster bara ökar och visst är det kul att se gamla och nya ansikten och nu alla barnen. Alla vet väl också att våra fester är roliga, free food & free booze till en viss mån typ. Det blir fler och fler småbarn på festerna och förra året gick vissa och lade sig kl.20 haha och de flesta vid midnatt medan två var uppe. Det finns alltid nån som inte fattar när det är dags att gå och nån vill sympati-sitta uppe med i väntan på skjuts.

I år blir det inte lika många fläsklägg för förra gången räknade Måns med 1 stor fläsklägg per person. Det var groteskt och jag åt inget. 

Länk till förra årets Oktobersfest 2014! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge