Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ögoninflammation å utbrott

Lästid: 1 min

Mitt i möten med en sponsor ringde förskolan att Tilda hade/har ögoninflammation å B malde på med att ALLA barnen och personalen kan bli smittade. Jag åka med alla påsar å kartong direkt och hämtade hem Tilda. Hela vägen hem fick hon utbrott. Mest för att hon ville ha “nom” också sa det gång på gång. Från gnäll till skrik och rejäla utbrott…sparkade av sig skorna så att de trillade av vagnen å ålade sig i vagnen så pass mycket att hon nästa ramla av vagnen….gaaah! Bara för att hon inte fick ” nom”. Välling/mjölk alltså.

Väl hemma så fortsatte hon grina och ville upp i famnen. Lugnade ner sig när hon fick sitta på köksbänken och tvättade händerna å ansikten från all snor. Jag skulle packa upp å kolla sponsorsprodukterna men hon skulle öppna å tömma allt å sa ” MIN, MIN”. Suck. Det var inte heller kul med “babba”. Ipad alltså. Lika så med “bebis”. Alltså en Tomcat som hon fick från min kompis i Thailand.

Å det här med ögoninflammation. Det är verkligen bara lite gul kladd i ögonen! Hon hade mycket tjockare och mer i lördag. Sedan har hon varit snorig men pigg med att leka. Mindre bra på att äta å mer kinkig för att hon vill få sin vilja genom. Jag tror inte att hon har ögoninflammation men hon får vara hemma imorn.

Nu har hon slocknat…


image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge