Off track

Lästid: 2 min

Off track med bloggen och Tilda…

Nu ligger jag efter med bloggen känns det som. Ibland är det så. Inte för att jag inte har nåt att skriva om utan jag har jääättemycket som jag har lagt på hög. Många idéer och samarbeten, nytt event projekt och företagsidéer. Å så blev fyllde jag år igår och vi firade verkligen ingenting speciellt. Var bara på brunch och åt. Sedan degade vi på soffan och sa att vi firar nästa helg. Jag var trött å orkade inte ens fira mig själv.

Nu har vi bloggare som var på bloggeventet i tisdags fått bilderna från fotografen så jag ska kika på det och berätta mer om kvällen å vad vi gjorde. Jag tog nästan inga bilder å hade inte med mig systemkameran å regel nr.1 som bloggare är att ALLTID ha med dig en egen kamera! Sedan vill jag ju berätta allt om vårt bloggevent i torsdags, har redan lagt upp del 1 och det blir nog 3 delar.

Tilda har också varit snuvig och jobbig så hon var bara 7 av 15 tim på förskolan förra veckan och då hade jag fullt upp med vårt event å träffade sponsorer. Imorn kan hon gå till förskolan igen så jag kan göra lite saker.

Å Hela denna dan gick åt att tvätta och Tilda var rätt lugn å hjälpte till, inte gnällig och har lekt fint…. tills pappa kom hem! Då blev det mycket att hon slog sig, ramlat, gjort ofrivillig kullerbytta… Hon har även somnat sent och vaknat själv sent. Det blir väckning imorgon kan jag tänka mig!

Tilda tar kol på min sömn. Hon har uppfört sig kaxig också. Jag vet hur ni tänker nu… 20 mån unge, kaxig? Jodå! Hon provocerar, testar, låtsas att hon inte hör när man säger till henne… å så spottar hon. Det är Toca Boca monsters fel! Spelet i ipad som hon gillar. Man matar monster med olika råvaror å om monstret inte gillar så gör typ pruttljud med munnen. Och det gör Tilda med. Så vid matbordet, välling och allt hon får smak och äta så gör hon sig till… säger bläääh, gör pruttljud, klämma å mosa maten. Matskålen med äppelpaj å vaniljsås som efterrätt flög på köksgolvet ikväll… Suck.

Hade vi bott i Thailand så hade vi haft en nanny! Off track och trött ja.

Tilda invigde nya skor från mormor.
IMG_4936.JPG

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge