Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Off track

Lästid: 2 min

Off track med bloggen och Tilda…

Nu ligger jag efter med bloggen känns det som. Ibland är det så. Inte för att jag inte har nåt att skriva om utan jag har jääättemycket som jag har lagt på hög. Många idéer och samarbeten, nytt event projekt och företagsidéer. Å så blev fyllde jag år igår och vi firade verkligen ingenting speciellt. Var bara på brunch och åt. Sedan degade vi på soffan och sa att vi firar nästa helg. Jag var trött å orkade inte ens fira mig själv.

Nu har vi bloggare som var på bloggeventet i tisdags fått bilderna från fotografen så jag ska kika på det och berätta mer om kvällen å vad vi gjorde. Jag tog nästan inga bilder å hade inte med mig systemkameran å regel nr.1 som bloggare är att ALLTID ha med dig en egen kamera! Sedan vill jag ju berätta allt om vårt bloggevent i torsdags, har redan lagt upp del 1 och det blir nog 3 delar.

Tilda har också varit snuvig och jobbig så hon var bara 7 av 15 tim på förskolan förra veckan och då hade jag fullt upp med vårt event å träffade sponsorer. Imorn kan hon gå till förskolan igen så jag kan göra lite saker.

Å Hela denna dan gick åt att tvätta och Tilda var rätt lugn å hjälpte till, inte gnällig och har lekt fint…. tills pappa kom hem! Då blev det mycket att hon slog sig, ramlat, gjort ofrivillig kullerbytta… Hon har även somnat sent och vaknat själv sent. Det blir väckning imorgon kan jag tänka mig!

Tilda tar kol på min sömn. Hon har uppfört sig kaxig också. Jag vet hur ni tänker nu… 20 mån unge, kaxig? Jodå! Hon provocerar, testar, låtsas att hon inte hör när man säger till henne… å så spottar hon. Det är Toca Boca monsters fel! Spelet i ipad som hon gillar. Man matar monster med olika råvaror å om monstret inte gillar så gör typ pruttljud med munnen. Och det gör Tilda med. Så vid matbordet, välling och allt hon får smak och äta så gör hon sig till… säger bläääh, gör pruttljud, klämma å mosa maten. Matskålen med äppelpaj å vaniljsås som efterrätt flög på köksgolvet ikväll… Suck.

Hade vi bott i Thailand så hade vi haft en nanny! Off track och trött ja.

Tilda invigde nya skor från mormor.
IMG_4936.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge