Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Odla mina bönor

Lästid: 1 min

Köpte en påse mungbönor som också kallas för gröna bönor på Saigon Food. Igår lade jag 2 dl i blöt, i en hög glasburk med lock. Imorse så har en del fått “svansar” hehe. De ska växa till sig lite mer, 3-4 cm är lagom.

Jag minns att vi “odlade” sånna gröna bönor i skolan i Thailand när jag gick i 3:an. Vi tog en tom konservburk och slog in små hål i botten, lade i blöta hushållspapper och så bönor på pappret. Bönorna växte till sig rejäl i den värmen. Mina blev som hängväxter…

Får se hur de här blir…ätbara i alla fall. På 24tim ser de ut så här!

IMG_2486.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge